Daniele Verde Moments – Utmaningen och kortet i FUT

Ett kort du bara inte får missa släpptes nyligen. Det gäller Daniele Verde i Spezia som fått ett moments-kort som är otroligt bra. Här går vi igenom kortet och utmaningen för att få det!

Verde är troligen något av en doldis för de flesta FIFA-spelare. Det är inte så konstigt då hans vanliga kort ligge på 74 overall och möjligen kan vara användbart för din silver-squad. Men satsar du mot Weekend League så är det inget att lägga märket till.

Däremot är hans Moments kort som släpptes tidigare i veckan något att lägga märket till. Kortet kan bli ditt via att klara av ett antal utmaningar. Vi börjar med att kika lite närmare på vad det är som krävs.

Utmaningen för att få kortet

Här går jag igenom vad du behöver göra och hur du enklast gör för att klara av varje utmaning. Alla gäller i game mode FUT Friendly: TOTY Talents.

1. Gör mål på volley

Använd ett system med två anfallare. Leta efter frilägen där du kan chippa över bollen till den andra anfallaren och avsluta på volley. Behöver du köpa in anfallare, se punkt 2 och 4.

2. Gör 3 mål med Serie A-spelare
Har du ett gäng hyffsade Serie A-spelare i din klubb, använd dom. Behöver du gå ut och köpa det så leta finns flera relativt billiga alternativ som t.ex Dries Mertens, Luis Muriel och Joaquín Correa. Varför just de här tre då? Se punkt 4.

3. Vinn 4 matcher
Här är det inte mycket att be om, vinna bara 4 matcher helt enkelt!

4. Gör mål i 11 separata matcher med spelare med minst 4 i skill moves
Här kommer det lite kluriga. Dels det som är lite jobbigt, dvs att du måste lira 11 matcher och göra mål i alla. Dessutom är det viktigt att du spelar med många spelare med minst 4 i skill moves. Därav mina tips i punk 2. Gör du det rätt så räcker det med 11 matcher, sen har du kortet!

Daniele Verdes Moments kort och stats i FIFA 22 FUT

Här är kortet – Daniele Verde 87 Moments

Det är ett smått otroligt kort för dig med behov av en snabb, rörlig och placeringssäker högerytter.
De underliggande statsen på kortet som sticker ut är:

Du får alltså en högerytter som du kan göra om till högerstiker och ha i en forwardsposition. Vill du heller ha honom kvar som ytter så har han dessutom 88 i stamina så han kommer orka att hålla uppe tempot under större delen av matchen.

Kommentera gärna om du kommer försöka klara utmaningen för att få kortet nedan!