Denis Zakaria som perfekt CDM – Spelarspecial

Dags att kika på vilka spelare som kan spetsa truppen rejält i nya FIFA 21. I detta inlägget fokuserar jag på Denis Zakaria i Borussia Mönchengladbach.

Om det letar efter ett defensivt ankare i FIFA 21 är det få spelare som passar bättre än Denis Zakaria. Till att börja med har han alla viktiga element för en spelare i posistionen strax framför backlinjen. Kika bara på statsen här:

Denis Zakaria stats i FIFA 21

Bild hämtad från futbin.com

Till att börja med kan vi se att accelerationen och snabbheten är 80+ vilket är viktigt för mer eller mindre alla spelare i FIFA 21. Även försvarsspel och fysiken är riktigt bra. I luftspelet finns den största svagheten, men med tanke på att Zakaria är 1.90 så kan det lösa sig i alla fall.

Bollkontroll

En väldigt viktig egenskap som defensivt ankare är bollkontrollen. Zakaria ligger på stabila 80 där och har utöver det både snabba reaktioner och ett högt värde på lugn. Komplementera detta med 80+ i korta passningar och du förstår själv varför detta är den perfekta bollvinnaren i FIFA 21

Prisläge i Ultimate Team för Denis Zakaria

I skrivande stund så har Zakarias värde gått stadigt nedåt sedan starten. I månadskiftet september – oktober låg han på runt 30 000 coins på alla konsoller men ligger just nu på strax under 20 000. Ge det någon vecka till så stabiliserar han sig troligen runt 10 000 coins.

Kommentarer inaktiverade.