Nu är det inte långt kvar till FIFA 22 släpps!

Jag tror många håller med mig om att FIFA 21 var något av ett misslyckande från EA. Buggar och problem har ständigt dykt upp och communityn förväntar sig något bättre i FIFA 22. Här kommer lite information om nya features och när spelet har sitt release date!

Spelsläpp

EA har ännu inte bekräftat eller gått ut med ett exakt datum för FIFA 22 men en gissning efter tidigare spelslätt tyder på att det kommer att finnas ute någon gång mellan den 25 september och 7 oktober.

Posterboy

Vem är det som kommer pryda omslaget till FIFA 22 tro? Just nu ser det ut som att det kan bli en fortsättning för en viss Kylian Mbappe, men jag tror inte vi ska räkna bort en viss Erling Braut Håland!

Nya funktioner

Detta är ju det som är mest intressant av allt tycker jag. FIFA 21 får ses som ett stort misslyckande, men vad kan tänkas tillkomma i nästa utgåva?

FIFA 22 – FIFA World Cup

Vi har ett stundande VM i Qatar, vare sig man vill eller inte. Givetvis blir det intressant att följa en eventuell bojkott, men nu är det ju funktioner i FIFA 22 som det är fokus på. Den nya FIFA-titeln kommer högst troligen innehålla ett VM-spelläge. EA har gått från att ha det som ett separat spel (som ingen köpte) till att baka in det i orginaltiteln. Men här kommer det spännande!
I FIFA 18 var VM också inbakat i orginaltiteln men tillförde väldigt lite. I FIFA 22 ser det dock ut att finnas ett onlineläge som gör det möjligt för spelare att spela mot varandra online och på så sätt tävla med andra om att titulera sig världsmästare.

Nya ikoner i FIFA 22

Det kom en hel del nya ikoner till FIFA 21 titeln, men till den nya utgåvan väntas det komma in nya!
Rooney är en spelare som är trolig att dyka upp som ikon. Han har avslutat sin karriär för att fortsätta som tränare och med tanke på hans bakgrund så ses han som en möjlig ny ikon i spelet.

Nya kommentatorer

Derek Rae and Lee Dixon blev nya kommentatorer inför FIFA 21 men har varit något av en besvikelse. Nu har det nämligen startats en namnlista för att ersätta duon med en annan. Den nya duon kan bli inget mindre än Gary Neville och Jamie Carragher. Visst vore det väldigt rolig?

The Journey returns?

I FIFA 20 tillkom det nya spelläget, The Journey, där spelare skapar en karaktär (Hunter) som inleder sitt liv med att slå en straff som knattespelare. Man skapar sedan en personlighet baserat på val man gör i spelsättet. I FIFA 21 var spelläget borta igen, men det rycktas om en återkomst. Denna gången med fler möjligheter en senast och troligen också med nya karaktärer!

Nya FIFA 22 paket

Givetvis kommer den nya utgåvan innehålla nya paket och fler erbjudanden för att få spelare att spendera så mycket som möjligt i spelet. Jag kommer att inför spelsläppet släppa en guide där jag ger tips och trix på att tjäna ihop coins för att slippa betala dyrt för paket, precis som jag gjorde inför FIFA 21.