Senaste nyheterna kring FIFA 22

Pris för nya spelet, arenor och lag som försvinner och en ny liga som tillkommer. En sammanfattning av det senaste FIFA 22-nyheterna.

Till att börja med står det klart att spelet inte kommer gå att spela på Playstation 3 och den gamla generationen av Xbox. Detta är inte direkt någon stor nyhet då de flesta troligen kommer vilja spela på någon nyare hårdvara.

PS5:an är fortsatt svår att få tag i, men om du kikar på länkarna nedan kan du med lite tur få tag på en konsoll hos Kjell & Company

Beställ/Boka Playstation 5 Digital Edition här »
Beställ/Boka vanliga Playstation 5 här »

Billigare FIFA 22 om du köpt FIFA 21

Nya FIFA kommer troligen gå att köpa som digitalt utgåva med 10% rabatt om du köpt den föregående versionen. Detta för att EA vill försöka visa lojalitet mot ”trogna” kunder.

Priset för spelet väntas hamna mellan 599-999 kr lite beroende på vilken version du väljer. Så går du på versionen för 999 kan du alltså spara en hundring om du köpt FIFA 21.

Arenor och lag

På grund av bland annat licenser som blivit sålda och köpta av olika anledningar ser det ut som att följande kommer att förändras i den nya utgåvan:

Fler nyheter kommer!

Så fort det kommer ut fler nyheter kommer det skapas content på sajten. Förhoppingsvis innehåller spelet en hel del stora nyheter och uppdateringar som gör spelet långt bättre än fjolårets upplaga. Jag är långt ifrån ensam med att tycka att FIFA 21 var ett rejält snedsteg jämfört med t.ex FIFA 20. Så låt oss hoppas på en bättre upplaga!

Ge gärna inlägget en tumme upp om du gillar inläggen så fortsätter jag ge er det senaste!

Du hittar fler inlägg inför det nya spelet här »