Genomgång av TOTW 4

Jag går lite kort igenom veckans "Team of the week" och kikar närmre på de bästa spelarna och vilken påverkan de kan tänkas ha på andra spelares priser.

Veckans TOTW är här och det innehållet tyvärr inte särskilt många bra kort. Det var en helg när många av ”storlagen” spelade rätt svagt och det återspeglar sig rätt tydligt i elvan. Noterbart är att Levi från Norrköping letar sig in på bänken.

Ska man säga som det är så är det Rashfords kort som de flesta kommer vilja packa. Även Memphis kort är riktigt bra, dock hade det varit än bättre om han lämnat Lyon för Barca under sommarfönstret. Så blev det dock inte, så här krävs länkar med ikoner (om man har de pengarna) eller andra holländare.

Donny van dar Beeks OTW kort i FIFA 21

Donny van de Beeks OTW-kort och priset just nu (22 okt 2020).

Investeringar i Team of the Week 4

Sammanslaget så finns det en spelare varit kort jag tror har stor potential att stiga i pris i kombination med veckans TOTW. Packar man Rashford eller Memphis så blir van de Beek jävligt intressant. Ja, det är ingen spelare som presterat eller fått chansen än, men i och med att han har ett ”Ones to Watch” kort så tror jag det kan vara en bra investering. Dels så tror jag kortet (både OTW och det vanliga guldkortet) kommer öka i pris något, men den andra spaningen är att jag tror van der Beek kommer få spela mer kommande veckor och att OTW-kortet kommer bättras på.

Givet är även att Bruno Fernandes kort blir än mer eftertraktat om man packar Rashfords inform. Kan tänka mig en liten ökning på marknaden även där.

PS: Ikväll kommer marquee matchups som vanligt och glöm inte att tömma/inventera er klubb och sälj eventuella kort som är eftertraktade. Förra veckan steg silverkorten rejält och senast i tisdags så gick alla CL-kort upp till 10 000 limiten.

 

Kommentarer inaktiverade.