Ny POTM för Bruno Fernandes i FIFA FUT 21

Bruno Fernandes får ett nytt Player of the Month kort i FIFA21. Han blir första spelaren i Premier League att vinna utmärkelsen fyra gånger under ett kalenderår. Vi kikar närmare på kortet och vad som krävs för att du ska kunna få det!

I Premier League blir alltså Bruno Fernandes åter igen måndandens spelare, denna gången för sina insatser i december månad.

Bruno har sedan tidigare ett otroligt POTM-kort och det får nu sig ytterligare en uppgradering. Med en overall rating på 92 och men otroliga stats skulle jag säga att han är ett kort man bara måste ha.

 

Närmare titt på Bruno Fernandes POTM i FIFA21

Varför är kortet så otroligt bra? Jo det finns några olika anledningar.
Givetvis så är statsen otroliga, men det som sticker ut med kortet är ju att han alltså är en CAM med 4 stjärnor week foot med high/high work rate. Det är det som gör kortet så otroligt bra. Lägg där till att både pace, shooting och passing är 90+ så har du ett fulländat kort. Med 99 stamina så står det också klart att han knappast tappar i kvalité i slutet av matcher utan bara fortstätter. Otroligt!

Kika vidare på statsen mer i detalj hos Futhead här »

SBC för Bruno Fernandes POTM i FIFA21

Uppskattningsvis så kräver SBCn runt 1 miljon coins. För många är det en hel del, men vi börjar kliva in i slutfasen av FIFA21 och många har en hel del spelar liggandes i klubben som kan vara värda att spendera här. Lägg till att du via SBCn för följande packs:

Truppbyggarutmaningen består av totalt 6 lag som måste byggas med bland annat  86, 87 och 88 ratade squads.

Om du inte väljer att göra SBCn skulle jag kika på att sälja några spelare du har liggandes i klubben som har hög rating då de lär går upp en hel del i pris.

Ett tips om du behöver värva in en hel del spelare för SBCn är att leta efter de billigaste spelarna med hög rating.

Här hittar du en lista över detta »