Tjäna coins på FIFA 21 Ultimate Team – Del 1

I början kan det vara trögt att få ihop tillräckligt med FIFA coins i Ultimate Team för att kunna köpa drömlaget. Men det finns några snabba sätt att skrapa ihop runt 100 000 coins på bara några dagar.

I FIFA 21 Ultimate Team börjar du på noll. Efter du valt din starttrupp så har du en brant sträcka innan du kan sätta ihop dit drömlag. Istället för att lägga pengar på FIFA poäng och köpa paket som inte garanterar något så finns det andra sätt. Glöm inte att använda dig att FUT Web App om du sitter vid datorn, eller ladda ner FIFA Companion appen direkt till din mobil.

Köp bronspaket och tjäna FIFA coins

För 400 coins får du ett bronspaket med 12 kort. 4-5 kommer troligen vara kontraktskort eller tifon som inte är värda någonting, men varje paket garanterar money back, minst! Detta är en beprövad strategi som fungerat i många år!

Vanligtvis får du 3-4 spelare. Kontrollera spelaren status på marknaden och finns det inget större intresse så lägger du ut den för 200 coins. Så ett dåligt paket garanterar ca 6-700 coins.

MEN… allt som oftast finns det spelare du kan sälja för runt 1000 och i vissa fall även mer. Tidigt i spelet finns det även ett intresse för både klubbmärken och tröjor, så var noga med att kolla upp priserna innan du gör en quick sell. Ett exempel är Salford som är med för första gången i FIFA. Deras klubbmärke går i skrivande stund för mellan 1000-3000 coins!

Detta är ett bra första steg för att tjäna ihop snabba FIFA coins. Vill du öka intäkterna ytterligare kan du läsa mer om detta i del två av denna tutorial.

Läs del två av artikelserien här »

Kommentarer inaktiverade.