Tjäna coins på FIFA 21 Ultimate Team – Del 2

När du tjänat ihop en del coins på FIFA 21 Ultimate Team är det dags att gå från brons till silver. Ökad risk men ökad chans för att dra in mer coins, snabbt!

Köp silverpaket – Steg 2

När du dragit in en del pengar är det dags att börja köpa silverpaket istället. Standardpaketet ligger på 2500 coins och har samma uppsättning som bronspaketet. Att köpa silverpaket i FIFA Ultimate Team är extra lönsamt när SBC (Lagbyggarutmaningarna) kommer upp för toppligorna. Silverspelare i klubbar som är lite sämre kan lätt gå för 5-10 000 coins om det vill sig väl. Några exempel på den typen av klubbar är i år listar jag nedan

Det finns fler klubbar men de listade ovan är några av de med procentuellt flest silverspelare!

Om du lyckas få in ett gäng spelare från dessa klubbar så spara dom i klubben eller lägg de vilandes på transferlistan tills vidare. När väl SBCn släpps kommer korten att gå för mycket coins. Detta baseras även lite på vilka spelare som man kan få när man klarar utmaningen, men i de största ligorna brukar det var spelare värda pengarna.

Vill du direkt få avkastning på dina FIFA coins är inte detta det mest optimala sättet. Ingen vet när liga SBC:sen kommer släppas. Men när de väl gör det kan jag garantera att spelare från lagen nämnda ovan kommer att gå upp i pris, rejält!

Läs första steget i tutorialen här »

Kommentarer inaktiverade.