Vad är nytt i FIFA 22 – Senaste nyheterna!

Nu är vi bara månader ifrån nya FIFA 22 och mer och mer nya features börjar läcka ut. I det här inlägget listar jag några av sakerna som det rycktas om!

FUT Heroes

Tidigare i veckan släppte EA de nya korten för FIFA 22 som kallas ”Heroes”. EA beskriver korten så här:

”FUT-hjältar är en ny typ av spelarkort som uppmärksammar de oförglömliga ögonblick som gjort somliga spelare till publikfavoriter.”

”Varje FUT-hjälte har en unik ligaspecifik kemi som är kopplad till hjältens särskilda hjälteögonblick. Kemin ger gröna klubband till alla spelare från samma liga utöver det vanliga landsbandet. Det ger dig nya möjligheter att bygga ditt drömlag och återskapa några av fotbollshistoriens mest minnesvärda ögonblick i FUT 22.”

3 stora ändringar i Ultimate Team

De flesta som spelar FIFA gör det för FUT. Nu har det läckt ut tre stora nyheter inför nya Ultimate Team 22.
Läs mer om de tre stora uppdateringarna som kommer i Ultimate Team.

FIFA 23 Cross play + Gratis

Vissa leaks kanske man ska ta med en nypa salt, men tycker trots allt detta är värt att skriva om. Det handlar nämligen om FIFA 23 som rycktas kunna bli helt gratis att spela. Hur realistiskt är det då?

Sedan en tid tillbaka så har Ultimate Team varit EA’s största inkomstkälla. Medparten som spelar köper FIFA-coins för pengar utöver spelet. Skulle EA ta bort kostnaden för själva spelet och även släppa Cross play så att det går att spela helt fritt så skulle antalet spelare öka. Detta ökar givetvis även på försäljningen av coins.

Högtst oklart om det blir verklighet dock, men vem vet? Är du interesserad kan du läsa mer hos @DonkTrading på twitter.

Exakta datum för FIFA 22

Nya uppgifter om exakt när spelet släpps har nu kommit. De ser ut så här:

Skapa din egen klubb i Career Mode

PushSquare kom för en vecka sedan ut med nyheten om att det kommer går att skapa egna klubbar i FIFA 22 karriärläge. Detta är något som många väntat på och som kan innebära ett rejält lyft. Det rapporteras även om att det kommer byggas in vissa onlinedelar i Career Mode vilket kan göra det än mer attraktivt.